INSPIRATIONSBANK 2023

Under Digikult vill vi presentera spännande digitala projekt, koncept och verksamhet som på olika sätt förflyttar utvecklingen framåt. Till det behöver vi din hjälp.

Vill du delta med en film om ditt digitala arbete?

Nu söker vi intressanta projekt eller verksamhet som fokuserar på digital praktik för kulturarvet. Det kan handla om digital transformation, utvecklingsprojekt, pedagogiska insatser, tillgänglighet, digitalisering och olika sätt att nå publiken.

Under Digikult 2023 bjuder vi in dig att med en video presentera spännande digitala projekt, koncept och verksamhet som på olika sätt förflyttar utvecklingen framåt. Har du eller din verksamhet gjort insatser som du tror passar? Filmerna kommer ligga länkade på www.digikult.se och presenteras i våra sociala medier under konferensen. Missa inte chansen att presentera din/er verksamhet på årets Digikult!

Instruktioner

Deadline: 15 maj
Format: En ca 5 minuter lång videopresentation som vi länkar till på www.digikult.se. Förutom länken till den sajt där du laddat upp videon behöver vi en titel och en kortare text (max 150 tecken) som beskriver det som presenteras i videon.
Videons längd: ca 5 minuter
Upphovsrätt: Innehållet måste gå att dela på webben utan att utmana upphovsrätten. Digikult får enbart rättigheter till att länka/bädda in filmen på www.digikult.se samt att sprida information om den på webben.
Textning: Videon ska textas. Ett tips är att använda gratisverktyget www.textamig.se

Nyfiken på vad som gjorts tidigare år?
Klicka här för att komma till vårt arkiv.

Har du frågor?

Vi nås på e-post:
digikult@vgregion.se